fbpx
Restaurante BlogPost
anotimp-perfect-pentru-nunta-primavara-2

Un anotimp perfect pentru fiecare mireasă în parte. Dar care este anotimpul potrivit așteptărilor dvs?

Atunci când vă faceți planurile de nuntă, primul pas trebuie să fie neapărat, ziua, anul și anotimpul în care va avea loc aceasta. Puteți crea o petrecere minunată în orice anotimp, pentru că fiecare își are farmecul, nu vă rămâne decât să meditați împreună și să hotărâți care este sezonul perfect pentru dvs. Anotimpul pe care îl veți alege va determina în mare măsură și vă va ajuta să alegeți tema nunții dvs.

1. Iarna

Deși aceste nu este un sezon popular pentru nunți, există foarte multe cupluri care își doresc nunți mai deosebite, chiar în preajma celor mai frumoase sărbători din an. Iarna puteți găsi majoritatea locațiilor accesibile, chiar și prețurile uneori fiind alte, însă există posibilitatea că anumite flori și produse alimentare să nu le găsiți sau dacă le veți găsi, vor fi exagerat de scumpe. Toate localurile vor fi încă decorate cu ghirlande de vacanță, oferind un fundal festiv și o atmosferă extraordinară, iar dvs. nu veți suferi costuri suplimentare pentru decor.
De asemene, pozele vor fi creații rupte din povești, de-a dreptul originale, pline de farmec și frumusețe.
Cu toate acestea, există și posibilitatea de a vă trezi în ziua nunții cu un viscol puternic, care vă va da toate planurile peste cap, atât în ceea ce ține de sesiunea foto de nuntă, cât și riscul de a nu putea ajunge unde aveți nevoie, din cauza drumurilor înzăpezite.

2. Primăvara

Atunci când vă gândiți care ar fi anotimpul perfect pentru nunta dvs., primăvară vă vine întotdeauna în minte, pentru că atunci toată natura reînvie la viață. Nunțile de primăvară încântă cu frumusețea acestui sezon, cu culori deschise, varietate de flori, un timp minunat pentru sesiuni foto și posibilitatea de a vă organiza marele eveniment, chiar în aer liber.
Fiind o perioadă extrem de romantică, vă puteți crea cel mai frumos album foto , datorită tuturor florilor și copacilor înmugurați, cireşilor înfloriţi, dar și a naturii care prinde culoare primăvara.
Și, deși, totul pare perfect, primăvara, puteți avea parte de surprizi care v-ar strica planurile. Vremea este foarte schimbătoare, iar ploile și frigul poate apărea fără vreo știre. Deci, analizați și panificați ce veți face în caz de ploaie, în așa fel, încât să nu vă faceți probleme chiar în cea mai frumoasă zi din viața dvs.

3. Vara

Chiar dacă vara este extrem de cald, din ce în ce mai multe cupluri optează să-și petreacă marele eveniment în acest anotimp. Tocmai din acest motiv, vara este considerat sezonul estival al nunților. Zile lungi, pline de soare, cer senin și peisaje de neînlocui, vara ne aduce cea mai bună vreme pentru o nuntă colorată, plină de viață și momente unice.
Un mare plus al acestui anotimp este faptul că puteți opta pentru o nuntă de vis, chiar în sânul naturii, sub cerul liber, fără a vă crea probleme starea vremii. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte diversificată de flori, fructe și legume, la prețuri pământești.
Pe lângă faptul că totul pare a fi accesibil și nimic nu vă poate da planurile peste cap, există câteva riscuri: cererea este foarte mare pentru sălile de banchet, ceea ce înseamnă că trebuie să rezervați cu mult timp înainte, dacă vă doriți o nuntă de vară. La fel, căldura insuportabilă poate fi un factor extrem de grav, care poate afecta invitații dvs., dar există și posibilitatea de a se altera unele bucate, în caz că localul nu dispune de suficient spațiu pentru a le păstra pe toate la rece.

4. Toamna

Cu o mulțime de culori impecabile, toamna este considerat de-a dreptul, un anotimp perfect pentru nunți. Astfel, puteți opta pentru orice tip de ținută, pentru că nu veți mai avea probleme cu temperaturile exagerate.
Dacă vă organizați nunta în acest anotimp, veți beneficia de mai multe avantaje, începând de la cele mai mici detalii. Vă puteți orienta asupra tematicii acestui anotimp și să vă inspirați pentru a crea o nuntă deosebită, astfel încât oaspeții să rămână plăcut impresionați de unicitatea evenimentului dvs.
Pozele dvs., vor fi pur și simplu tablouri rupte din povești, datorită aspectului pe care îl îmbracă natura. Toamna, totul este mult mai accesibil, începând de la o gamă variată de flori, plante și elemente decorative, până la diverse fructe, legume și gustări delicioase.
Puteți să alegeți un local, care are organizat spațiu special amenajat pentru nunți, dar în aer liber, sau un restaurant adecvat preferințelor și așeptărilor dvs.