fbpx
Restaurante BlogPost
Care sunt cele mai populare palete de culori pentru nunți (2)

Care sunt cele mai populare palete de culori pentru nunți ?

Atunci când vine vorba de planificarea propriei nunți, o miresă trebuie să știe mai întâi de toate să mediteze foarte atent și să aleagă o temă pentru marele eveniment și o paletă de culori, creativ combinate. Tematica și nuanțele vă vor ajuta să decideți asupra celorlalte detalii, de la aspectul ținutei, până la cele mai mici detalii. De aceea, vă îndemăn să analizați fiecare detaliu, iar apoi să decideți corect. Dacă nu sunteți siguri de unde să începeți, noi vă vom inspira cu cele mai solicitate palete de culori.

1. Piersic și crem

Dulce și în același timp foarte sofisticată, combinația dintre piersic și crem, se îmbină perfect pentru cei care optează pentru o atmosferă romantică. Dacă sunteți adepți ai luxului și feminității, ton-urile clasice, dulci și fine de piersic, împreună cu nuanțele de crem, este paleta potrivă pentru dvs.

2. Verde și alb

Această paletă oferă un aspect foarte stilat și tropical. Culoarea verde transmite prospețimen și tinerețe, iar albul este culoare caracteristică nunților, semnificând eterna puritate a dragostei. Aceasta este paleta perfectă pentru nunțile în aer liber, dar și pentru cele în stil rustic.

3. Albastru, auriu și bej

Albastrul este o culoare uimitoare, fiind o culoare neutră și îndrăzneață, se potrivește pentru orice nuntă. Este foarte elegantă și arată spectaculos în combinație cu auriu, bej, dar și cu multe alte nuanțe pentru nuntă populare. Dacă optați pentru un stic clasic, dar elegant, atunci albastrul este o alegere inteligentă și sofisticată.

4. Alb și auriu

Nuanțele de auriu, strălucesc extrem de frumos pe un fundal alb.  Aceste două culori împreună creează o atmosferă impecabilă, rafinată și elegantă. Aranjamentele florale albe cum ar fi, crini și orhidee, și fețe de masă aurii sau chiar draperii, arată fenomeal. Astfel, vă veți surprinde oaspeții cu o ambianță de lux.

5. Argintiu și alb

Argintiul, fiind o  culoare extreme de sofisticată și frumoasă, oferă o atmosferă clasică și luxoasă evenimentului dvs.!  Aceasta strălucește impresionat și este o culoare specifică pentru nunțile ultimelor perioade, semnificând înțelepciunea divină. Nuanțele de argintiu se îmbină perfect cu culori calde, dar în special cu tonuri de alb, care reprezintă puritatea desăvârșită, nelipsită în paleta de culori a nunților.

6. Prună și auriu.

Aceste două nuanțe, împreună creează atmosferă luxoasă, sofisticată și elegantă. Dacă vă doriți să adăugați originalitate nunții dvs., aceasta este o alegere ideală, datorită tonurilor impunătoare și senzuale. Culoarea prunei este culoarea perfectă pentru a reda atmosfera anilor 70, combinată cu auriu, galben sau verde.

7. Roz, argintiu și verde

Nuanțele de roz, argintiu și verde se combină perfect și emană bucurie cu nuanțele sale dulci de fructe de pădure și cu nuanța complementară de verde de eucalipt. Acestă combinație îți va da viață nunții tale, cu elemente decorative jucăușe și aranjamente florale unice. Dacă vă doriți o atmosferă romantică și special, atunci aceasta este alegerea ideală.

8. Roșu și alb

Nunta este totul despre sărbătorirea iubirii dvs., de aceea perfect ar fi să utilizați nuanțe de alb, combinate cu culoarea iubirii – roșu. Respectiv, aceasta este alegerea cea mai fabuloasă, în caz că vă plănuiți o nuntă romantică, plină de pasiune și puritate.

9. Galben

Galbenul este, fără îndoială, unul dintre cele mai potrivite pentru o nuntă versatilă. Fiind cea mai ușoară nuanță a spectrului de culori, galbenul este considerat a fi înălțător și iluminat, oferind speranță, fericire și, cel mai important, distracție! Aceasta este cea mai bună alegere și perfectă pentru marele eveniment.

10. Curcubeu

Dacă sunteți genul de persoană care iubește majoritatea culorilor și nu puteți decide asupra unei singure palete de culori pentru nunt dvs., perfect ar fi să le utilizați pe toate, creând o atmosferă unică și de poveste. Astfel, aceasta a devenit o temă din ce în ce mai populară în ultimii ani, iar dacă analizați pozele celor care au optat pentru tot curcubeul la nunta lor, nu este greu să înțelegeți de ce! Deși pare extrem de copilăros, tematica dată vă aduce culoare evenimentului dvs., astfel încât să rămână întipărit în sufletele tuturor, ca o experiență exclusivă.