fbpx
Restaurante BlogPost
Cele mai solicitate invitații de nuntă (3)

Cele mai solicitate invitații de nuntă. Care sunt noile tendințe ?

Fiecare cuplu în parte își au o poveste unică în spate, plină de momente, lucruri,  amintiri, locuri și sentimente ce îi caracterizează ca cuplu. La fel, trebuie să fie și nunta dvs; de aceea, propunem câteva tipuri de invitații, iar voi nu aveți decât să trageți cu ochiul prin ele și să stabiliți pe cea în care vă regăsiți. Invitația l este cartea de vizită a poveștii de dragoste pe care o trăiți dvs. și devine o amintire frumoasă atunci când este păstrată. Scopul acesteia este de a transmite tematica nunții și, astfel încât invitații să-și creeze o imagine asupra nunții, înainte ca să sosească la eveniment.

1. Golden

Invitațiile aurii sunt dintre cele mai solicitate de cupluri, datorită aspectului oferit de designul cu decupare a ornamentelor florale, dar și grație felului în care este scris textul, și nu în ultimul rând, specificul nuanței utilizate.  Acest gen de invitații, este destul de modern, actual și foarte special, și, de obicei este inspirat de nunțile rustice și romantice. Se potrivesc  cu o mulțime de tematici de nunți, cum ar fi: vintage, contemporane, elegante sau minimaliste.

2. Dantelă

Eleganța și creativitatea sunt caracteristicile acestui model de invitație de nuntă.  Este perfect realizată folosind dantelă brodată, panglică din satin și foaie în nuanță perlată. Acest tip de invitații, este din ce în ce mai solicitat, pentru aspectul  oferit de broderia stralucitoare tip dantelă.  Sunt rafinate și se încadrează la categoria premium, datorită elementelor pe care le conține.

3. Nuanță roz și aur

Dacă vă doriți un model sofisticat, fin și romantic, atunci modelul de invitație de nuntă Pink & Golg, este alegerea perfectă. Aceasta dispune de un suport din carton de culoare roz și maroniu, ornat cu elemente aurii. De asemenea, invitația este este prinsă cu o fundiță impecabilă în nuanță roz, din satin.

4. Floral

Invitațiile cu elemente florale, sunt deasemenea, un model tot mai cerut de tinerii care urmează să se căsătorească, datorită detaliilor florale atât inscipționate, cât și flori naturale care sunt, de regulă, atașate cu pandative sau fundițe din satin.  Este un model simplu și elegant de invitație de nuntă, cu un amestec de contur floral și poate fi combinat în dependență de preferințele dvs., într-o culoare sau mai multe culori. Acestea sunt potrivite pentru nunțile cu tematică vintage.

5. Scroll

Invitațiile de tip scroll sunt foarte simple și misterioase. Acestea amintesc de vechile manuscris-uri, fiind efectuate din carton calitativ care se răsucește, fără a se deteriora. Toate aceste caracteristici îi conferă un aspect foarte deosebit și, de regulă, sunt concepute pentru nunțile de tip royal.

6. Rustic

Invitațiile de tip rustic, de cele mai multe ori sunt însoțite de elemente precum: sfoară, pânză de la sac, broderie, dantelă, materiale croșetate, carton crem, inscripții florale, detalii de paie, flori uscate, și altele. Acestea sunt pline de farmec rustic și sunt perfecte pentru ortice tip de nuntă.  Astfel de invitații sunt ușor de elaborat, oferindu-vă posibilitatea de a economisi bani și de a le crea exact cum vi le imaginați.

7. Bottle

Invitația de tip Bottle, este în vogă, datorită aspectului pe care îl îmbracă. Cu tematica tradițional moldovenească, este un tip unic și deosebit, fiind ornată și cu elemente specifice rustice. Textul invitației este scris pe foaie specială, după care este rulat și legat cu sfoară, în așa fel încât să încapă într-o sticluță micuță, decorată manual, cu pânză de sac, dantelă și tricolor.

8. Dark

Invitațiile de acest tip, au un aspect impecabil, grație culorilor închise combinate cu auriul, care este folosit pentru tipărirea scrisului atât pe plic, cât și pe invitație. Este un tip de invitații clasice, pe cât de simple, pe atât de neobișnuite, create pentru nunți cu tematica romantică.

9. Acuarelă

O tendință îndrăzneață, este invitația de tip acuarelă, care pare a fi înmuiată în nuanțe de acuarelă. Acesta îi conferă un design pe cât de unic, pe atât de diferit pentru fiecare invitat în parte. Nuanțele se contopesc perfect,  formând fon-uri impecabile pentru o invitație remarcabilă. Astfel, sunt potrivite pentru orice tematică a nunții, îmbinând ton-urile culorilor pe care le solicitați dvs.

10. Minimalist

Invitațiile minimaliste, sunt unele dintre cele mai abstracte și contemporane modele. Au un design curat, minimalist, cu caracteristici personalizate, în combinație cu un font digital moder și neobișnuit. De regulă,  numele sunt scrise cu majuscule într-un script texturat evidențiat, iar detaliile dvs. de nuntă sunt incluse mai jos, doar că într-un format mai mic. Acestea sunt perfecte pentru nunți sofisticate, și le puteți combină cu orice culori doriți dvs.