fbpx

Ciorescu – Rogveriu

Casa Nunții

„CIORESCU”

ADRESA
com. Ciorescu, str. Alexandru cel Bun, 7A

Contacte:
Mob: +373 68 423 423

Contacte
web: www.restaurantrgv.md

Restaurantul Casa Nunții Rogveriu

Un eveniment deosebit este întotdeauna definit prin strălucire, eleganță și bun gust. O nuntă de vis, un botez memorabil, o aniversare de familie sau oricare alt tip de eveniment important din viața dvs., prinde ritm și culoare la restaurantul Casa Nunții Rogveriu.

Situat la o distanță de aproximativ 14 km de capitală, restaurantul, este gazda ideală pentru petreceri de neuitat, într-o atmosferă de excepție. Sălile de ceremonii reușesc să impresioneze printr-un design arătos, dar și prin atmosfera prietenoasă, putând găzdui până la 230 persoane.

Casa Nunții Rogveriu este menită să ofere un mediu încântător, plin de rafinament, fiind concepută exclusiv cu scopul de a tranforma evenimentul dumneavoastra în unul de neuitat.

Grija pentru detalii o veți regăsi în felul în care am proiectat și decorat resturantul, inspirat de eleganță și stil, care permite să fie personalizat în dependență de tematica pe care o solicitați dumneavoastră.

Echipa noastră formată dintr-un grup de profesioniști, extrem de prietenoși și cu experiență organizatorică se vor ocupa ca petrecerea dumneavoastră să lase o impresie fenomenală tuturor invitaților.

Pe lângă atmosfera selectă, serviciile profesioniste personalizate și personalul amabil, vă punem la dispoziție o varietate de meniuri, pentru toate gusturile și bugetele, astfel încât să putem satisface și cele mai sofisticate capricii. Bucătarii noștri vă vor răsfăța cu cele mai delicioase bucate, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza și alege care vor fi preparatele din meniul evenimentului dumneavoastră.

Evenimentele Corporative sunt cartea de vizită ale firmei Dvs.! Pentru reușita lor, contează pe devotamentul, profesionalismul și experiența echipei noastre. Petrecerea companiei va fi un succes, iar colegii Dvs. se vor distra de minune la Casa Nunții ”RGV”!
Sunați acum și rezervați una din sălile noastre!

Address
PHONES

Mob: (+373) 691 08 605

CONTACTS

E-mail: