fbpx

ORHIDEEA – MERENI

Restaurant Orhideea

ADRESA
rn. Anenii Noi , s. Mereni,
str. Ștefan cel Mare, 103

Contacte:
Tel: (+373) 0265-54-384
Mob: (+373) 691-86-269

E-mail:

ina_zatic@yahoo.com

Sala de ceremonii “Orhideea” este un local deosebit, aflat în minunatul sat Mereni din raionul Anenii Noi fiind amplasat în partea centrală a localității. Găzduim diverse evenimente de familie: nunți, botezuri, zile de naștere, onomastice, banchete, mese festive, petreceri și baluri de absolvire, precum și evenimente business: întâlniri, prezentări sau petreceri corporative. Dispunem de toate dotările necesare pentru ca succesul să fie garantat, iar suprafața mare de aproximativ 200 de locuri face ca orice eveniment să fie realizabil.

Avem interesul de a vă oferi doar servicii de nota 10, astfel încât fiecare client care a fost o dată în acest local să poată reveni de nenumărate ori. Bucatele pregătite la noi au fost și sunt apreciate, pentru că bucătării depun suflet în ceea ce fac.

Preparatele culinare sunt alcătuite pe baza rețetelor tradiționale ale bucătăriei moldovenești, dar și a celei europene. Folosim doar cele mai calitative ingrediente pentru ca gustul bucatelor să fie desăvârșit, tocmai de aceea vă așteptăm cu cele mai gustoase specialități culinare.

Personalul nostru are o înaltă calificare profesională care e atât de necesară pentru a face față oricărui moft, iar dotarea bucătăriei și a sălii corespund cerințelor moderne de producție și servire.

Address

rn. Anenii Noi , s. Mereni, 
str. Ștefan cel Mare, 103

PHONES

Tel: (+373) 0265-54-384
Mob: (+373) 691-86-269

CONTACTS

E-mail: ina_zatic@yahoo.com
www.orhideea.md