fbpx

VISPAS BALTI – Diamond Banquet Hall

VISPAS BALTI – Diamond Banquet Hall

Diamond Banquet Hall

Poate susține ceremonii cu până la 300 de invitați și este special concepută pentru organizarea evenimentelor impunătoare și grandioase, la un nivel foarte ridicat de eleganță și stil. Datorită decorului clasic și dotărilor moderne de care dispune, acest local se adaptează oricărui tip de eveniment solicitat de dumneavoastră.

Designul rafinat a nuanțelor de alb și bej, dar și a elementelor geometrice impresionante, realizate din oglinzi, este pus în valoare de voluminoasele plafoane de iluminat, create din sticlă albă și cristale. Astfel, sala vă va inspira să vă creați propria poveste, într-un local excepțional, în care nimic nu este imposibil și în care vă puteți regăsi în rolurile unui cuplu regal, bucurându-vă din plin de petrecere!

Sala este dotată cu aer condiționat, datorită căruia în încăpere este menținută o temperatură constantă și confortabilă, filtrare de aer și respectiv luminozitate diferită în funcție de preferințe, decor unic, cu gust și specific evenimentului solicitat de dumneavoastră, dar și un ring de dans impresionant.

O petrecere corporativă este un moment așteptat de majoritatea angajaților unei companii, și, indiferent cât de mică ar fi firma, este foarte eficient să se organizeze un astfel de eveniment !

Impresionați-vă partenerii și motivați-vă  angajații printr-o petrecere organizată într-un local cochet și inedit. Alegeți VisPas, pentru a vă bucura de fiecare clipă a serii și pentru a împărtăși momente unice cu echipa Dvs.! Pentru succesul evenimentului Dvs., noi am pregătit meniuri 📃speciale și personalizate, cu bucate și băuturi alese, dar și decor în ton cu sărbătorile.

Planificați din timp petrecerea corporativă pentru angajații Dvs. împreună cu echipa VisPas!

Adresă

Republica Moldova,
Orașul Bălți,
Ștefan cel Mare, 1A
MD-3100