fbpx

VISPAS BALTI – Silver Banquet Hall

VISPAS BALTI – Silver Banquet Hall

Silver Banquet Hall

Cu o capacitate de până la 70 persoane, Silver Banquet Hall este locul în care rafinamentul și eleganța se îmbină perfect, datorită atmosferei create atât de frumusețea decorului, cât și de nuanțele calde de bej și cristal, care predomină în fiecare detaliu a sălii. Sala de banchet emană eleganță prin fiecare colțișor și prin fiecare amănunt al său, adunând la un loc toate detaliile esențiale pentru a construi o ambianță perfectă de poveste.

Sala este dotată cu aer condiționat, grație căruia în încăpere este menținută o temperatură constantă și confortabilă, filtrare de aer și respectiv luminozitate diferită în funcție de preferințele dumneavoastră.
De asemenea, sala are ieşire la terasa complexului, amenajată cu mobilier comod, unde puteți discuta în liniște sau să serviți un ceai și să vă relaxați, savurând din aerul curat de afară.

O petrecere corporativă este un moment așteptat de majoritatea angajaților unei companii, și, indiferent cât de mică ar fi firma, este foarte eficient să se organizeze un astfel de eveniment !

Impresionați-vă partenerii și motivați-vă  angajații printr-o petrecere organizată într-un local cochet și inedit. Alegeți VisPas, pentru a vă bucura de fiecare clipă a serii și pentru a împărtăși momente unice cu echipa Dvs.! Pentru succesul evenimentului Dvs., noi am pregătit meniuri 📃speciale și personalizate, cu bucate și băuturi alese, dar și decor în ton cu sărbătorile.

Planificați din timp petrecerea corporativă pentru angajații Dvs. împreună cu echipa VisPas!

Adresă

Republica Moldova,
Orașul Bălți,
Ștefan cel Mare, 1A
MD-3100