fbpx

VISPAS CHISINAU – PLATINUM BANQUET HALL

VISPAS CHISINAU – Platinum Banquet Hall


Adresă
Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

Platinum Banquet Hall

Eeste special concepută pentru ceremoniile discrete într-o atmosferă romantică, creată de lumânările decorative, tonurile calde de maroniu a încăperii, draperiile și jaluzelele blackout. Cu o capacitate de până la 35 de locuri, oferă o ambianță caldă, rafinată și elegantă potrivită oricărui tip de evenimente. Noi vă oferim posibilitatea să alegeți felul în care doriți să decorăm localul şi vă punem la dispoziție un ring de dans spațios, ideal pentru cei ce știu să se distreze.

Sala este dotată cu aer condiționat, grație căruia în încăpere este menținută o temperatură constantă și confortabilă, filtrare de aer și respectiv luminozitate diferită în funcție de preferințele dumneavoastră.

De asemenea, sala are ieşire la terasa complexului, amenajată cu mobilier comod, unde puteți discuta în liniște sau să serviți un ceai și să vă relaxați, savurând din aerul curat de afară.

O petrecere corporativă este un mod excelent de a spune “mulțumesc”  angajaților Dvs. pentru efortul depus la realizarea obiectivelor pe parcursul anului dar și un prilej de a sărbători, de a socializa și de a crea o relație strânsă între angajați. Dacă vă doriți să ieșiti din tipare și să vă impresionați plăcut fiecare invitat, vă așteptăm la VisPas.

Suntem nerăbdători să vă organizăm evenimentul, de aceea am pregătit meniuri speciale care încep de la 550 lei/persoană. Mai mult de atât, decorul tematic va fi cadoul nostru, astfel încât să creăm o atmosferă de excepție petrecerii Dvs.

Adresă

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004