fbpx

VISPAS CHISINAU – Trendy Banquet Hall

VISPAS CHISINAU – Trendy Banquet Hall


Adresă
Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004

Trendy Banquet Hall

Este percepută pentru petreceri foarte restrânse, având o capacitate de 25 de locuri. Aspectul inedit asigurat de un design deosebit și lejer, precum și aerul elegant inspirat de decor, vor crea cu siguranță un anturaj plăcut, iar momentele petrecute aici, vor rămâne întipărite în inimile invitaților.

Sala este dotată cu aer condiționat, datorită căruia în sală este menținută o temperatură constantă și confortabilă, filtrare de aer. De asemenea, vă punem dispoziție luminozitate corespunzătoare preferințelor dumneavoastră, decor unic, cu gust și specific evenimentului solicitat de dumneavoastră, dar și un ring de dans.

Cu ieșire la o terasă, sub cerul liber, unde aveți posibilitatea de a savura aerul curat, în timp ce serviți un ceai și purtați o discuție.

O petrecere corporativă este un mod excelent de a spune “mulțumesc”  angajaților Dvs. pentru efortul depus la realizarea obiectivelor pe parcursul anului dar și un prilej de a sărbători, de a socializa și de a crea o relație strânsă între angajați. Dacă vă doriți să ieșiti din tipare și să vă impresionați plăcut fiecare invitat, vă așteptăm la VisPas.

Suntem nerăbdători să vă organizăm evenimentul, de aceea am pregătit meniuri speciale care încep de la 550 lei/persoană. Mai mult de atât, decorul tematic va fi cadoul nostru, astfel încât să creăm o atmosferă de excepție petrecerii Dvs.

Adresă

Republica Moldova
or. Chișinău
str. Alexandru Lăpușneanu, 26
MD-2004